Autor Subiect: Regulament  (Citit de 792 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Administrator

 • Administrator
 • *****
 • Mesaje postate: 10
 • Karma: +1/-1
Regulament
« : Aprilie 21, 2016, 08:00:48 p.m. »
Va rugam sa cititi acest REGULAMENT si sa il urmati.
1. Prevederi generale

Acest forum este guvernat de reguli clare. Acestea trebuie respectate de catre toti membrii sai. Acordul pentru respectarea obligatorie a acestui regulament este dat de catre membri in momentul crearii contului. Inregistrarea este necesara pentru a citi mesajele postate de membri in toate sectiunile, pentru a raspunde sau pentru a deschide noi subiecte.

Utilizarea forumului nu este un drept. Administratorii forumului isi rezerva dreptul de a selecta utilizatorii. Orice incalcare a prezentului Regulament permite moderatorilor sau administratorilor sa adopte masuri precum avertisment sau banare, temporara sau definitiva. De asemenea, moderatorii sau administratorii pot edita mesajele membrilor pentru a le readuce in conformitate cu regulamentul fara orice justificare. Utilizarea forumului se face prin crearea unui cont de utilizator. Acest cont trebuie sa contina cel putin prenumele real al utilizatorului in structura, astfel incat sa ne putem adresa cu "Alex", "Ionel", "Marius", in loc de "Pisicuta73" si alte asemenea. Utilizarea libera a forumului se va face dupa postarea unui prim topic de prezentare in sectiunea "Despre mine".

Necunoasterea regulamentului nu reprezinta o dovada a nevinovatiei. Forum.CampinginRomania are dreptul sa modifice oricand prevederile Regulamentului.

2. Drepturile membrilor
a) Membrii au dreptul de a utiliza forumul in intreaga lui capacitate in limitele si respectand regulile stabilite prin acest regulament.

b) Membrii au dreptul la opinie si libera exprimare. Acest drept nu poate fi exercitat astfel incat sa incalce prevederile prezentului regulament sau daca prin exercitare ar produce daune altor membri.

c) Membrii au dreptul sa ceara asistenta moderatorilor oricand au nevoie.

3. Interdictii

Sunt interzise:

a. crearea si folosirea de "clone" (mai multe conturi ale aceluiasi utilizator cu acelasi nume sau nume diferit). Descoperirea de catre moderatori a acestor conturi va duce la suspendarea definitiva a tuturor conturilor utilizatorului respectiv definitiv.

b. atacul la persoana, jignirea sub orice forma altor membri, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare sau indecente, comportament ofensator duc la avertisment in prima abatere, urmat de banarea temporara timp de 15 zile la a doua abatere si banare definitiva la a treia abatere. 

c. postarea de informatii sau fisiere cu incalcarea dreptului de autor si a drepturilor conexe prevazute de Legea 8/1996, precum si a oricaror alte drepturi ale tertilor fara a detine drepturile necesare reprezinta o incalcare a legii. Obligativitatea respectarii prevederilor legale revine in exclusivitate membrilor.

d. postarea de discutii sau deschiderea de topicuri despre subiecte care contravin legilor Romaniei (incluzand dar fara a se limita la informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei) sau care instiga la incalcarea acestor legi este strict interzisa. Incalcarea acestei reguli duce la banare temporara timp de 30 de zile in prima abatere si definitiva la a doua abatere.

e. postarea offtopic – raspunsuri fara legatura cu discutia. Moderatorii isi rezerva dreptul de a sterge aceste comentarii si de a da un avertisment userilor in cauza. Abaterile repetate pot duce la banare temporara sau definitiva.

f. pe forum se foloseste limba romana, in ortografia limbii romane. Incalcarea repetata a acestei reguli poate poate duce la banarea temporara sau definitiva.

g. postarea de reclame sub orice forma (inclusiv imaginile/link-urile din avataruri, semnatura/status, posturi ce nu au legatura cu subiectul...etc) sunt interzise. Utilizatorii cu cel putin 30 de postari au dreptul de a posta anunturi private de vanzare / cumparare in sectiunea de bursa. Postarea de anunturi comerciale / in interesul unei afaceri se poate face cu acordul expres al unui administrator pentru membrii cu cel putin 1000 de postari pe forum. Incalcarea acestei prevederi duce la stergerea continutului si banare temporara timp de 15 zile. Repetarea abaterii duce la banare definitiva.

h. folosirea de proxy-uri anonime/tor/vpn rezulta in banare temporara. Repetarea actiunii duce la banare definitiva

h. atasarea de fisiere ce contin virusi, troieni, spyware, softuri comerciale fara licenta, crack-uri sau orice fel de atasament ilegal sau potential periculos este strict interzisa. Ne rezervam dreptul de a actiona in justitie impotriva utilizatorilor care produc sau intentioneaza sa produca daune forumului, infrastructurii sau altor membri.

i. trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate (spam) altor membri este de asemenea interzisa.
Forum.CampinginRomania isi pastreaza dreptul de a investiga si de a lua masurile legale cuvenite impotriva oricarei persoane care incalca aceste prevederi. Prin crearea contului de utilizator si postarea mesajelor, membrii sunt de accord ca poarta intreaga responsabilitate pentru informatiile comunicate in text, document, poza sau orice alta cale si ca isi asuma plata in total pentru orice despagubiri sau costuri care apar ca urmare a unei actiuni a membrilor.

4. Prevederi finale

Acest regulament intra in vigoare astazi 09.03.2017 si poate fi modificat fara instiintari prealabile. Este recomandat sa verificati aceasta sectiune periodic
« Ultima Modificare: Iunie 26, 2017, 10:02:08 a.m. de Adrian H »

Online Adrian H

 • Administrator
 • *****
 • Mesaje postate: 955
 • Karma: +15/-1
 • Anywhere I roam, where I lay my head is home
  • Forum CampinginRomania
Re: Regulament
« Răspuns #1 : Aprilie 04, 2017, 03:18:52 p.m. »
Se modifica punctul urmator pentru facilitarea accesului utilizatorilor la sectiunea bursa:

g. (...) Utilizatorii cu cel putin 30 de postari au dreptul de a posta anunturi private de vanzare / cumparare in sectiunea de bursa.(...)
Autorulota Burstner Aviano i684 pe Ducato 2.8